Hit Alpinea Kranjska Gora

Veriga obsega štiri hotele in eno apartmajsko hišo. Hoteli so locirani na idelnih lokacijah, v bližini smučišča in centra Kranjske Gore. Izjema je le hotel Špik, ki se nahaja v tri kilometre oddaljenem Gozd Martuljku, odlikuje pa ga idilična in umirjena lega sredi gozdov.

Ponudbo hotelov dopolnjujejo kar trije wellness centri (v hotelih Kompas, Ramada Resort Kranjska Gora ter Špik) in so na voljo vsem, ki bi se želeli prepustiti spretnim rokam maserk, zaplavati v bazenu ali si privoščiti katero izmed neg obraza ali telesa.
Vodni park Aqua Larix se razprostira na 400 m2 vodnih površin s hidrozračno masažo in zračnimi gejzirji, vodnimi slapovi in posebnim masažnim bazenom in bazenom za najmlajše. V hotelu Špik pa lahko zaplavate v Svetu vode, ki ga na 250 m2 vodnih površin sestavljajo sprostitveni bazen, plavalni bazen s protitokom ter otroški bazen z igrali. Posebnosti wellnessa Špik sta Alpski in Ledeniški wellness.

Kulinarično ponudbo zaokrožujeta kavarna London v in Picerija Napoli v hotelu Ramada Hotel & Suites ter Oštarija, ki se nahaja tik pod smučiščem.

Vse dodatne informacije o hotelih in ostalih storitvah so vam na voljo na spletni strani www.hit-alpinea.si

Za rezervacije ali dodatne informacije pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 88 30 (samo iz Slovenije) ali +386 4 588 4477


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s